Midweek in de Ardennen Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Wandelmidweek
Waar :    Xhoffraix
Van :    maandag 08 november
Tot :    vrijdag 12 november
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 245,00
Klik hier om mee te gaan!

Een midweek er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die met veel aandacht voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! midweek in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee. Af en toe ook een midweek. Dit is een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een mooi luxe huis in Xhoffraix met een fantastisch uitzicht over de Ardennen. Met kamers met elk een eigen badkamer. En in de relaxruimte vindt je een douche, sauna en jacuzzi.

Tijdens deze midweek zorgt onze eigen vaste kok voor het ontbijt en het avond eten. En elke dag bij thuiskomst is er altijd weer een bijzonder smakelijke kop eigengemaakte soep.

Prachtig gelegen aan de rand van de bossen van de Ardennen.

Voor elke dag is er programma's. We doen een aantal van de wandelingen op de Hoge Venen. Maar je kunt ook zelf iets bedenken zoals een Bezoek aan de bierbrouwerij van Bellevaux, een kijkje op het F1 circuit van Spa-Francorchamps. Of Spa, met zijn casino en thermencomplex zijn een bezoekje waard.

In de Go-out! midweken is er ook alle ruimte om ook andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen.  Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma van deze gezellige en ontspannen midweek.

De prijs is incl. 4 overnachtingen ontbijt, lunchpakket en diner.



Wat :    Wandelmidweek
Waar :    Xhoffraix
Wanneer :    maandag 08 november
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 275,00 (€ 245,00 voor leden)
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?