Valentijnsweekend Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Valentijnsweekend op Ameland
Waar :    Ameland
Van :    vrijdag 09 februari
Tot :    maandag 12 februari
Tijd :    17:00 uur
Prijs :    € 221,00 Incl. ontbijt, lunch, diner
Klik hier om mee te gaan!

Tijdens dit Valentijnsweekend leren singles elkaar kennen op Ameland met haar talrijke schelpenpaden en brede stranden! Het wordt een echt verwenweekend tijdens je verblijf in een comfortabel huis voorzien van wellness.

Single weekend Waddeneiland

De ruime 10 persoonshuizen van Kleinvaarwater liggen minder dan een kilometer van het strand en op loopafstand van het dorpje Buren. In elk huis hebben we een eigen zonnebank, sauna, stoomcabine, ligbad met whirlpool en binnenzwembad. Je deelt je huis met leeftijdsgenoten.

Wellness Ameland

Vanaf vrijdag 16:30 uur word je ontvangen met een drankje in het huis. Kom je eerder naar het eiland, dan kan je lekker uitwaaien op het strand of alvast het eiland verkennen. Ben je druk en neem je een boot later dan ben je ook nog op tijd voor het eten (we eten rond 19.00 uur). ’s Avonds koken en eten we met de hele groep.Valentijnsontbijt Je leert elkaar op een originele manier kennen tijdens dit soort gezamenlijke activiteiten.

Zaterdag beginnen we de dag met een gezamenlijk ontbijt. We maken een strandwandeling en daarna kan je lekker opwarmen in het zwembad of in de sauna. Na het diner is een dropping georganiseerd! Het eiland is niet groot, dus het is vast niet moeilijk om weer onze Wellnessboerderij te vinden in het donker.

Zondag kan je kiezen om naar het grote zwembad te gaan van Vakantiepark Klein Vaarwater of om te gaan strandjutten. Na de lunch kan je met een groepje naar de vuurtoren te lopen of je blijft lekker binnen om te gaan volleyballen of te gaan bowlen. 's Avonds bekijken we een romantische film en gaan we dansend de nacht in... 

Tussen alle activiteiten door heb je voldoende tijd om te relaxen bij het knapperende houtvuur, te genieten van de wellness in de boerderij, een boek te lezen, uit te rusten, een spelletje te spelen etc. of om actiever te zijn (darten, biljarten, zwemmen, fitnessen, kegelen, wandelen, fietsen). Als je maandagochtend het huis verlaat, heb je nog alle tijd om van alles (met elkaar) te ondernemen voordat je de boot naar huis neemt.

Dat deze relaxte manier van kennismaken werkt blijkt uit het grote aantal vriendschappen en relaties die al zijn ontstaan. Bekijk hier de foto’s en het verslag van vorige weekenden.

Voor € 73 extra kan je een eenpersoonskamer boeken (indien nog beschikbaar),

De leeftijd van de deelnemers varieert van 35 tot 61 jaar nu.

Wie gaat er mee naar Ameland? Lekker wandelen over het strand, genieten van de mooie natuur en van het gezelschap!



Wat :    Valentijnsweekend op Ameland
Waar :    Ameland
Wanneer :    vrijdag 09 februari
Tijd :    17:00 uur
Prijs :    € 249,00 (€ 221,00 voor leden) Incl. ontbijt, lunch, diner
Organisator :    Jeannette / Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?