Wandelen op Terschelling Reservelijst
Wat :    Wandelweekend
Waar :    Oosterend, Terschelling
Van :    vrijdag 12 maart
Tot :    maandag 15 maart
Tijd :    14:15 uur
Prijs :    € 245,00 incl. ontbijt en dinner
Reservelijst

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een mooi huis in Oosterend op Terschelling, vlakbij de Boschplaat, het grootste natuurgebied van Terschelling. En bij het Kaapsduin waar je een 360 graden uitzicht hebt over de Noordzee, Waddenzee en heel Oosterend.

Hoe ziet dit weekend eruit?
Als je vrijdagmiddag op tijd komt, kun je mee met de eerste wandeling van ongeveer twee een uur. Zo krijg je een eerste indruk van Oosterend. Of je zorgt dat je op tijd bent voor de gezamenlijke avondmaaltijd. Zaterdag en Zondag kun je na het ontbijt klaarmaken voor een wandeling van rond de 16 kilometer. Halverwege de wandeling nemen we uitgebreid de tijd voor een lekkere lunch. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Na zo'n adembenemende tocht over het eiland, kom je weer thuis en staat de soep al voor je klaar. Zo kun je voluit genieten van enkele mooie, rustige vakantiedagen. Op maandag is er een kortere wandeling waar meestal ongeveer de helft van de deelnemers nog aan mee doet.

Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er is een kok die je in het huis goed zal verzorgen.

Prijs: 3 overnachtingen, lakenpakket, ontbijt, avondmaaltijd en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket.

Pak je koffers, volg de gids over de paden van Terschelling. Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out! wandelweekenden bestaat niet alleen uit wandelingen; er is ook alle ruimte om zelf of met anderen iets anders te ondernemen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma van dit gezellige en ontspannen wandelweekend. Bij boeken kun je aangeven dat je een eenpersoonskamer wil.

Begin filmpje, rechts onderin is ons huis voor dit weekend.

Klik hier voor het hele programma.



Wat :    Wandelweekend
Waar :    Oosterend, Terschelling
Wanneer :    vrijdag 12 maart
Tijd :    14:15 uur
Prijs :    € 275,00 (€ 245,00 voor leden) incl. ontbijt en dinner
Organisator :    Kees
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?