Midzomer Midweek 5 dagen Reservelijst
Wat :    Midweek Terschelling
Waar :    Terschelling
Van :    maandag 24 juni
Tot :    vrijdag 28 juni
Tijd :    11:30 uur
Prijs :    € 206,00 logies, ontbijt, lunchpakket
Reservelijst

Genieten van de rust en stilte van Terschelling, uitgestrekte brede stranden, gezellige restaurants en kroegjes, een mooie boerderij en gezellige mensen. Dit kun je met de groep deelnemers beleven of je trekt er zelf op uit.

Onze ruime boerderij Kaapsdûne is gelegen aan de rustige oostkant van het eiland. We verblijven in een gezellig ingericht vakantiehuis met open haard voor 16 personen in Oosterend. We hebben de beschikking over een eigen grote tuin en terras en een prachtig uitzicht. De Waddenzee ligt op 200 meter afstand. 

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en haar gasten. Het dorp ligt tussen de Noordzee en de Waddenzee, tegen het natuurgebied de Boschplaat en het buitendijkse cultuurland de Grië. 

Elke ochtend ontbijten we gezellig samen met de deelnemers die in Pollux logeren. In ons huis kunnen we samen koken of er voor kiezen om lekker uit eten te gaan.

Op het eiland kunnen we diverse dingen doen. Wandelen, een lange fietstocht om het eiland helemaal te verkennen, per kano zeehonden bekijken, een museum bezoeken, zwemmen in zee, zonnebaden in een duinpan, een nachtduik etc.. Het lijkt ons leuk om een avond naar Café de Groene Weide te gaan om te luisteren naar de wereldberoemde zingende kroegbaas Hessel. Dit café is in 2011 uitgeroepen tot het beste café van Nederland waar je ook nog lekker kan eten. We bepalen ons programma in overleg met de groep en laten het daarnaast van het weer afhangen.

Aangezien we op het minst bewoonde gedeelte van Terschelling zitten, is het 's nachts één van de mooiste plekjes van  Nederland om de sterrenhemel te bewonderen.

Als je maandag vroeg komt dan kan je meedoen aan de wandeling. We gaan het eiland verkennen door de duinen en over het strand. Kom je laat, zorg dan dat je op tijd bent om mee uit eten te gaan. 

Vrijdag om 10 uur moeten we onze boerderij verlaten. Ons plan is om naar de Westkant van Terschelling te gaan en 's middags de boot terug te pakken. Natuurlijk kan je zelf andere plannen maken voor die dag (met de groep).

Tijden: maandagochtend tot vrijdag (je mag zelf weten wanneer je vertrekt). 

Prijs: 4 overnachtingen op een 2-persoonskamer met ontbijt en gelegenheid bestaat tot het maken van een lunchpakket.

Wil je een nacht minder blijven? Boek dan de Midzomer Midweek 4 dagen.



Wat :    Midweek Terschelling
Waar :    Terschelling
Wanneer :    maandag 24 juni
Tijd :    11:30 uur
Prijs :    € 246,00 (€ 206,00 voor leden) logies, ontbijt, lunchpakket
Organisator :    Kees / Jeannette
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?