Wandelen in Zuidlimburg Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Wandelweekend
Waar :    Epen
Van :    vrijdag 20 oktober
Tot :    maandag 23 oktober
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 189,00 incl. ontbijt en dinner
Klik hier om mee te gaan!

Dit weekend is vol, er is nog wel plek op het volgende wandelweekend, 8 december in Twente.

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer is het in een verbouwde boerderij bij Epen in Zuid-Limburg met uitzicht op een kasteeltje in België. Dat is een luxe groepsaccommodatie, met o.a. een sfeervolle woonkamer.

Tijdens weekend zorgt onze eigen vaste kok voor het ontbijt en het avond eten. En na een lekkere wandeling is er altijd weer een bijzonder smakelijke kop eigengemaakte soep.

Dit huis ligt in het schilderachtige landschap vlakbij het Geuldal en geen honderd meter van de Belgische grens.

Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen.
We lopen door bossen en weilanden van het glooiende Zuid-Limburg. Zo loop je weer door een prachtig beekdal en daarna is er weer een geweldig uitzicht.  De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km per dag. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen. 

De Go-out wandelweekenden zijn niet alleen maar wandelen, er is ook alle ruimte om ook andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen. De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Klik hier voor het hele programma voor dit weekend.

Het volgende wandelweekend is in het weekend van 8 december



Wat :    Wandelweekend
Waar :    Epen
Wanneer :    vrijdag 20 oktober
Tijd :    15:00 uur
Prijs :    € 230,00 (€ 189,00 voor leden) incl. ontbijt en dinner
Organisator :    Kees / Ruud
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?